Hur kan jag få TaxiAdmin?

Du måste först anmäla dig till Taxi Göteborg för att få tillgång till dina bilars passdata. Därefter skickas CD-skivan med TaxiAdmin till dig, som du sedan installerar på din dator. Du behöver alltså inte göra en särskild beställning för TaxiAdmin.

Hur installerar jag TaxiAdmin på min dator?

Klicka på SUPPORT på vänster sida så hittar du installationsanvisningarna för TaxiAdmin överst på Support Tjänster. Klicka på länken Installationsanvisningar för TaxiAdmin.

Hur får jag tag på aktiveringskoden för TaxiAdmin?

Klicka på SUPPORT på vänster sida och sen navigerar du till LADDA NER AKTIVERINGSKOD och klickar på länken: Klicka här för att ladda ner aktiveringskoden för TaxiAdmin. Efter att du klickat på länken så matar du in samtliga dina uppgifter i formuläret, därefter klickar du på SKICKA knappen. När du gjort detta så erhåller du din unika aktiveringskod för TaxiAdmin.

Hur använder man TaxiAdmin?

Klicka på TaxiAdmin på vänster sida så kommer du till TaxiAdmin-sektionen där du i detalj får steg-för-steg anvisningar om hur du arbetar i TaxiAdmin. Klicka bara på den sektion som du vill ha information om och sen på TV-ikonen, så körs en videopresentation på din skärm som utförligt visar och talar om för dig hur du arbetar i den sektionen.
© 2023 REAF, Redovisning & Affärskonsult AB (Skapad av Amerium iT Solutions)